Utskrift

 

 

Middag med Mord er en interaktiv kriminalkomedie av Gotmar Rustad.

Forestillingen spilles mellom bordene i restauranten på Løiten Brænderi mens publikum inntar en flott tre retters middag.

Vi vil selvsagt ikke røpe for mye av innholdet - det er tross alt et kriminalmysterium det er snakk om her - men vi fortelle gjerne at publikum trekkes aktivt inn i forestillingen, at noen får prøve seg som skuespillere, og at alle må hjelpe til med å løse mysteriet! Normal varighet er fra to og en halv til tre timer. Vi lover også at forestillingen er både morsom, spennende og annerledes, og at vi byr på flere overraskelser under veis!

Forestillingen hadde premiere i påsken 2013, og settes opp på bestilling for grupper hele året. Gruppa bestemmer dato og tidspunkt selv. Vær ute i god tid med gruppebestilling, det skal passe for tre aktive skuespillere!

Med ujamne mellomrom setter vi opp åpen forestilling av Middag med Mord med forhåndssalg av billetter. Men så lenge koronasituasjonen er som nå, er det umulig å avholde forestillingen. Vi kommer tilbake til dette når tidene forandrer seg til det bedre.

 

Gå til menylinjen på toppen av siden, velg "Middag med Mord" og "åpne forestillinger" for info og bestilling. Merk at billetter til åpne forestillinger MÅ være bestilt på forhånd!

Merk også at grupper (minimum 20 personer) kan bestille Middag med Mord hele året!

 

MmM3Middag med Mord