Facebook

Kontaktinfo:

Løiten Brænderi
Brennerivegen 10
2340 Løten
 
Postadresse:
Postboks 96
2341 Løten

Mobil: 90 18 99 05
Epost: post@lbr.no
 
Åpningstider:
Mandag - lørdag
1000 til 1700
Søndag:
1200 ti 1700
 
Merk at i høytidene gjelder
spesielle åpningstider
og at forestiillinger kan
spilles utenfor ordinær
åpningstid.
Løiten Brænderi Servering
holder også lengre åpent
etter avtale.
 

Vi skiller mellom to ulike typer forestilling: 

1) Åpne, annonserte, forestillinger til faste tider med vanlig billettsalg. Åpne forestillinger - med vanlig billettsalg, spilles fredag, lørdag og søndag kl 1700 i hele juli og august.

2) Gruppeforestillinger, der gruppa bestiller forestilling på en dato og tidspunkt som de selv bestemmer. Slike forestillinger kan settes opp når som helst hele året.

 

Normal varighet på en Akevisitt er time og femten til tjue minutter.


Billetter til åpne, annonserte forestillinger, bør forhåndsbestilles på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på telefon/SMS til 90 18 99 05. Husk å oppgi ønsket dato bestillingen gjelder for og hvor mange personer du bestiller for. Se priser lenger ned på denne siden. Du får svar på bestillingen innen 24 timer. Billettene kan betales på Vipps eller nettbank når de er bekreftet fra oss.

Eventuelle usolgte billetter selges kontant på Løiten Lys, (en av forretningene på Løiten Brænderi) - men for å være sikker på plass, anbefaler vi alle å forhåndsbestille.

 

PRISER ÅPEN FORESTILLING sommeren 2023 legges ut våren 2023.

Åpne forestillinger spilles bare om sommeren, men vi tar imot forhåndsbestilte grupper hele året.

 INFO OG PRIS FOR FORHÅNDSBESTILTE GRUPPER 2023:

Bestilling: Grupper kan bestille egen forestilling når som helst hele året. Gruppa bestemmer selv dato og tidspunkt. Bestill i god tid, og ha gjerne et par alternative datoer, så finner vi sikkert et tidspunkt som passer for både dere og oss.

For info om og bestilling av grupper, gå til menylinjen på toppen av siden, og velg "En Akevisitt", deretter "Grupper".

Du kan selvsagt også sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis du ikke finner den informasjonen du trenger.

Avbestilling: Skulle det av en eller annen grunn bli nødvendig å avbestille, kan du gjøre det kostnadsfritt helt ned til 10 dager før. 

 

PRIS FORHÅNDSBESTILTE GRUPPER 2023:

Vi har greid å holde prisen for en Akevisitt uforandret siden utgangen av 2019, men nå må vi legge på en tier pr person.

Pris for forhåndsbestilte grupper i 2023 blir dermed: kr 160.- pr person, dog minimum kr 4320.-


Max antall personer pr. forestilling: 50.