Facebook

Kontaktinfo:

Løiten Brænderi
Brennerivegen 10
2340 Løten
 
Postadresse:
Postboks 96
2341 Løten

Mobil: 90 18 99 05
Epost: post@lbr.no
 
Åpningstider:
Mandag - lørdag
1000 til 1700
Søndag:
1200 ti 1700
 
Merk at i høytidene gjelder
spesielle åpningstider
og at forestiillinger kan
spilles utenfor ordinær
åpningstid.
Løiten Brænderi Servering
holder også lengre åpent
etter avtale.
 

 

 

 Med ujamne mellomrom setter vi også opp Middag med Mord i åpne forestillinger (med vanlig billettsalg). 

 

NB: SIDEN MARS 2020 HAR VI DESSVERRE MÅTTET AVLYSE ALLE FORESTILLINGER på grunn av koronaviruset. Nå er restriksjonene opphevet, men vi vet ikke når vi kommer i gang igjen.

Neste åpne forestilling er derfor ikke bestemt enda, men dato og tidspunkt vil bli bekjentgjort her og på facebooksidene våre. 

Billetter koster kr 850.- pr person, og inkluderer velkomstdrink, tre retters middag, kaffe - og hele forestillingen med tre profesjonelle skuespillere. Ekstra drikke kan selvsagt kjøpes. Normal varighet er to og en halv til tre timer. Merk at billetter MÅ forhåndsbestilles! Dersom ikke annet er avtalt må billettene forhåndsbetales via nettbank eller vipps.

***

Når dato og tidspunkt for neste åpne forestilling er bestemt, kan du bestille billett på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller du kan ringe oss på 90 18 99 05.

Velkommen til en kriminell helaften på Løiten Brænderi!

OG HUSK, VI SETTER OPP FORESTILLINGER FOR GRUPPER HELE ÅRET! 

Minste antall på gruppeforestilling er 20 personer. Ta kontakt for gruppebestilling.

Vær også klar over at av og til kan det være ledige plasser på gruppeforestillinger. Det koster ingen ting å sende en e-post eller ta en telefon for å spørre! Tar du kontakt kan vi også sette deg på venteliste, og gi beskjed så snart dato for nye åpne forestillinger er bestemt.

Bilder fra prøve 01.03 453