Facebook

Kontaktinfo:

Løiten Brænderi
Brennerivegen 10
2340 Løten
 
Postadresse:
Postboks 96
2341 Løten

Mobil: 90 18 99 05
Epost: post@lbr.no
 
Åpningstider:
Mandag - lørdag
1000 til 1700
Søndag:
1200 ti 1700
 
Merk at i høytidene gjelder
spesielle åpningstider
og at forestiillinger kan
spilles utenfor ordinær
åpningstid.
Løiten Brænderi Servering
holder også lengre åpent
etter avtale.
 

 

 

Middag med Mord er en interaktiv kriminalkomedie av Gotmar Rustad.

Forestillingen spilles mellom bordene i restauranten på Løiten Brænderi mens publikum inntar en flott, tre retters middag.

Vi vil selvsagt ikke røpe for mye av innholdet - det er tross alt et kriminalmysterium det er snakk om her - men vi fortelle gjerne at publikum trekkes aktivt inn i forestillingen, at noen får prøve seg som skuespillere, og at alle må hjelpe til med å løse mysteriet! Normal varighet er fra to og en halv til tre timer. Vi lover også at forestillingen er både morsom, spennende og annerledes, og at vi byr på flere overraskelser under veis!

Forestillingen hadde premiere i påsken 2013, og settes opp på bestilling for grupper hele året. Gruppa bestemmer dato og tidspunkt selv. Vær ute i god tid med gruppebestilling, det skal passe for tre aktive skuespillere!

Med ujamne mellomrom setter vi også opp  åpne, annonserte forestillinger av Middag med Mord - med forhåndssalg av billetter. 

NESTE ÅPNE FORESTILLING er ikke bestemt. Følg med på disse sidene!

Gå til menylinjen på toppen av siden, velg "Middag med Mord" og "åpne forestillinger" for info og bestilling. Merk at billetter til åpne forestillinger MÅ være bestilt på forhånd!

Merk også at grupper (minimum 20 personer) kan bestille Middag med Mord hele året!

 

MmM3Middag med Mord