Facebook

Kontaktinfo:

Løiten Brænderi
Brennerivegen 10
2340 Løten
 
Postadresse:
Postboks 96
2341 Løten

Mobil: 90 18 99 05
Epost: post@lbr.no
 
Åpningstider:
Mandag - lørdag
1000 til 1700
Søndag:
1200 ti 1700
 
Merk at i høytidene gjelder
spesielle åpningstider
og at forestiillinger kan
spilles utenfor ordinær
åpningstid.
Løiten Brænderi Servering
holder også lengre åpent
etter avtale.
 

 

 Spennende nyheter på Løiten Brænderi!

ENDELIG BRENNES DET AKEVITT HER I HUSET IGJEN! Hedmark Alkemiske Destilleri ble offisielt åpnet lørdag 3. februar. De produserer blant annet akevitt og gin, de har sitteplass til over femti personer og de er åpne for besøk etter avtale. Les mer på Hjemmesidene deres. Mer info kommer!

 KAFFEBRENNERI! 

Nylig åpnet Naturbasert AS sitt splitter nye kaffebrenneri i vår innendørs handlegate, Brennerigata. Vi gleder oss over at duften av nybrent kvalitetskaffe brer seg gjennom huset... Hjemmesider her: Naturbasert Kaffe

LEIE LOKALER PÅ LØITEN BRÆNDERI?

Det er flere ledige lokaler i Brennerigata, den sjarmerende innendørs handlegata vår.

Dessuten er et unikt lokale med egen inngang i nordenden av bygningen til leie. Lokalet er på ca 118 kvadratmeter, og har vært brukt til både forretningslokale og lydstudio, og det har gode lagringsmuligheter. Kontakt Eilif på 48173184 for visning/leie!

 

ØNSKER DU ET UNIK LOKALE TIL BRYLLUP, KONFIRMASJON ELLER PRIVAT SAMMENKOMST?

Du kan leie restaurantlokalet vårt for en rimelig pris.

Kontakt Svein på tlf. 95021274 eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.!

I hjertet av Hedmark finner du et hus med helt egen historisk sus over!!

Løiten Brænderi har eksistert siden 1855, og enten du er interessert i vår unike historie, i de spennende forretningene eller rett og slett i å bli underholdt, er du velkommen til oss. Menylinjen øverst på denne siden har lenker til alt vi har å tilby, men nøl ikke med å ta kontakt hvis du savner noe, eller har spørsmål du ikke finner svar på.

Vi er her for deg!

 

Løiten Brænderi er medlem i RV3 Den Grønne Snarvei. Klikk her for å se mer: www.rv3.no

 

Kafeen / restauranten er for tiden dessverre ikke i drift. Etter at flere, flotte bedrifter her i huset bukket under for pandemien, har det foreløpig ikke vær mulig å gjenåpne den.

Bespisning i lokalene kan nok ordnes ved hjelp av catering, men vi ønsker selvsagt primært ny drift i kafeen. Hvis du har lyst til å ta over, eller kjenner noen som har lyst til å drive kafe og restaurant i unike omgivelser, er det bare å ta kontakt med oss!

 

Vegskilteksteriør