Facebook

Kontaktinfo:

Løiten Brænderi
Brennerivegen 10
2340 Løten
 
Postadresse:
Postboks 96
2341 Løten

Mobil: 90 18 99 05
Epost: post@lbr.no
 
Åpningstider:
Mandag - lørdag
1000 til 1700
Søndag:
1200 ti 1700
 
Merk at i høytidene gjelder
spesielle åpningstider
og at forestiillinger kan
spilles utenfor ordinær
åpningstid.
Løiten Brænderi Servering
holder også lengre åpent
etter avtale.
 

 

 

LØITEN BRÆNDERI HOLDER ÅPENT HVER DAG HELE ÅRET, OGSÅ PÅ SØNDAGER.

 

Lørdag 1000 - 1700

Søndag 1200 - 1700

***

Kafeen / restauranten er for tiden dessverre ikke i drift. Etter at den forrige restauratøren vår måtte slutte på grunn av sykdom, har det vist seg umulig å skaffe ny driver, noe koronasituasjonen nok må ta hovedskylden for.

Bespisning i lokalene kan ordnes ved hjelp av catering.

Ønsker du, eller kjenner du noen som har lyst til å drive kafe og restaurant i unike omgivelser, er det bare å ta kontakt!

Du finner både forretninger, kafe og selskapslokaler og et bredt underholdningstilbud på Løiten Brænderi. Gå til menyene på toppen av siden. Alt er tilgjengelig derfra!

***

I hjertet av Hedmark finner du et enestående hus med en rekke unike opplevelser i form av både teaterforestillinger, annen underholdning, omvisning, bespisning og spennende forretninger. En helt unik opplevelse venter deg!

Løiten Brænderi har eksistert siden 1855. Enten du er interessert i vår unike historie, i de spennende forretningene eller rett og slett i å bli underholdt er du velkommen til oss. Menylinjen øverst på denne siden har lenker til alt vi har å tilby, men nøl ikke med å ta kontakt hvis du savner noe, eller har spørsmål du ikke finner svar på.

Vi er her for deg!

 

Løiten Brænderi er medlem i RV3 Den Grønne Snarvei. Klikk her for å se mer: www.rv3.no

Vegskilteksteriør